Retourneren

We kunnen ons niet voorstellen dat je bij ons een miskoop zou kunnen doen, maar we moeten natuurlijk ook een beetje realistisch blijven ;-) Daarom hebben we speciaal voor jou ons retourbeleid hieronder uitgelegd.

Voor je overgaat tot retourneren is het belangrijk dat je onze retourvoorwaarden weet.

RETOURNEREN

1. Binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel kan de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbonden worden. Binnen dit termijn kun je het artikel bekijken/beoordelen/passen, net zoals je in een fysieke winkel doet. Dit is een wettelijk bepaalde termijn. 

2. De koop kan ontbonden worden door middel van het invullen van ons modelformulier/retourformulier, of door een andere verklaring, mits Lost & Found Collection voldoende informatie heeft over het te ontvangen retourpakket.

Klik HIER als je het retourformulier wilt downloaden.

RETOURADRES

Postbus 27

4100 AA Culemborg   

3. Zodra Lost & Found Collection jouw retour heeft ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten. 

4. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. De kosten voor pakketpost zijn €6,95 en voor het retourneren via brievenbuspost €3,95. Bewaar altijd je Track & Trace bon/verzendbewijs tot je retour verwerkt is. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen.

5.Voor eventuele waardevermindering die ontstaat aan een product door toedoen van de klant binnen de bedenktijd van 14 dagen mogen wij de klant aansprakelijk stellen. Lost & Found Collection ziet de producten graag onbeschadigd, ongedragen en voorzien van originele tags retour. Dit geldt ook voor de schoenendozen, deze niet als retourpakket gebruiken, aangezien deze onderdeel zijn van het product.

6. Retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk, er wordt dan een tegoedbon uitgeschreven. 

RUILEN

Wil je het product ruilen voor een andere maat of kleur? Ook dat is geen probleem bij ons.

Na ontvangst van het product ontvang je binnen 2 werkdagen een TEGOEDCODE t.w.v. het aankoopbedrag zodat je de bestelling opnieuw kunt plaatsen in je goede maat, zonder verzendkosten te hoeven betalen. 

Wil je een product ruilen die je tijdens een kortingsperiode hebt gekocht en deze nu voorbij is, krijg je een tegoedcode van het bedrag dat je hebt betaald tijdens de kortingsperiode. Dit betekent dat je het resterende bedrag (eventuele verzendkosten) van het product nog bij moet betalen.