Verzenden, Ruilen & Retourneren

Verzenden

Voor 23.30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!

Heb jij je bestelling voor 23.30 uur besteld, dan heb je met een beetje geluk jouw bestelling de volgende dag al in huis. Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres. Onze bestellingen worden geleverd door DHL. Op vrijdag na 23.30 uur besteld maar voor zondag 23.30 uur? Dan zal jouw pakket op zondag klaar voor verzending worden gemaakt.

Wegens grote drukte momenteel bij de bezorgdiensten kan het zijn dat je levering later plaats zal vinden.

 

Ruilen/ Retouren

Dat is geen enkel probleem! Wij vragen je de artikelen binnen 14 dagen en in originele verpakking terug te sturen. Wil je een artikel ruilen of heb je een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen? Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice: [email protected] of kijk op www.lostandfoundcollection.com. 

Laten ophalen of wegbrengen van je pakket voor maar €5,99

Je kan je pakketje eenvoudig laten ophalen of– als je dat makkelijker vindt – je pakket af geven bij een DHL Parcel shop of UPS acces point in je buurt, je voorkeur hiervoor kan je aangeven bij het aanmelden van de retour. Aan jou de keuze.
Ga naar https://lostandfound.returnista.nl en maak hier eenvoudig een UPS of DHL label aan (of regel het ophalen van je pakket bij je thuis). 
De afspraak reken je veilig en eenvoudig af via IDeal. Je hoeft voor het ophaalverzoek geen label uit te printen, de bezorger zorgt dat het juiste label op je pakketje komt. Voor het wegbrengen kan je eenvoudig een label printen, op je pakketje plakken en deze inleveren bij de vervoerder die je gekozen hebt bij het aanmaken van het label.
Heb je eventueel vragen over je retourzending bij Returnista? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Of de klantenservice van Returnista via Whatsapp op nummer: +31 6 86473612

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen dan sturen we jou een email ter bevestiging. Binnen 7 werkdagen na het ontvangen van jouw retour zullen wij de ruiling doorzetten of het aankoopbedrag terugstorten op het door jou gebruikte rekeningnummer.

 

Voorwaarden retour zendingen

1. Retourzendingen dienen binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn*
2. Vul het retourformulier formulier in. Noteer bij reden retour één of meerdere retourcodes**
3. Plaats het product in originele verpakking. Let op: een schoenendoos mag niet als verzendverpakking gebruikt worden, indien dit wel gebeurt zullen er extra kosten in rekening gebracht worden.
4. Voeg dit ingevulde retourformulier bij het pakket dat je retour gaat sturen.
5. Plak het retouradres op het pakket.
6. Geef het retourpakket af bij een DHL/Post-NL punt bij jou in de buurt. LET OP: wij adviseren het pakket altijd met track&trace code te versturen. Bewaar het bewijs goed tot jouw retour volledig is verwerkt. Kosten voor het retourneren zijn voor de koper.
7. Zodra jouw pakket bij ons retour is gekomen ontvang je een automatische email. Binnen 7 dagen na deze email wordt jouw retour/omruiling verwerkt.
8. Indien je gekozen hebt voor achteraf betalen, ontvang je een aangepaste factuur.
 
* Artikelen die gedragen/gewassen zijn of met make-up vlekken worden niet retour genomen.
** Ruilen? Indien je een item wilt ruilen, geef dit dan duidelijk aan op het retourformulier. Let op: ruilen is alleen mogelijk indien op voorraad en als het om hetzelfde product gaat.