Terug

  • Gratis verzending vanaf €75
  • Voor 23:30 besteld = morgen in huis
  • 14 dagen bedenktijd

Ruilen & Retourneren

We kunnen ons niet voorstellen dat je bij ons een miskoop zou kunnen doen, maar we moeten natuurlijk ook een beetje realistisch blijven ;-) Daarom hebben we speciaal voor jou ons retourbeleid hieronder uitgelegd.

RETOURNEREN

RETOURBELEID WE-ARE-CLOSING-SALE - De producten die worden besteld tijdens de WE-ARE-CLOSING-SALE MOGEN NIET RETOUR. 

1. Binnen 14 dagen na ontvangst van het (laatste) artikel kan de koopovereenkomst zonder opgave van redenen ontbonden worden. Binnen dit termijn kun je het artikel bekijken/beoordelen/passen, net zoals je in een fysieke winkel doet. Dit is een wettelijk bepaalde termijn. 

2. De koop kan ontbonden worden door de reden van retour te vermelden op de bijgeleverde pakbon of door een andere verklaring, mits Lost & Found Collection voldoende informatie heeft over het te ontvangen retourpakket.

 

RETOURADRES

Pieter Zeemanweg 131

3316 GZ Dordrecht   

 

3. Zodra Lost & Found Collection jouw retour heeft ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terugstorten. Retourneren van sale items is toegestaan, daar schrijven wij dan een tegoedcode voor uit.

4. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Bewaar altijd je Track & Trace bon/verzendbewijs tot je retour verwerkt is. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren retourzendingen.

5.Voor eventuele waardevermindering die ontstaat aan een product door toedoen van de klant binnen de bedenktijd van 14 dagen mogen wij de klant aansprakelijk stellen. Lost & Found Collection ziet de producten graag onbeschadigd, ongedragen en voorzien van originele tags retour. Dit geldt ook voor de schoenendozen, deze niet als retourpakket gebruiken, aangezien deze onderdeel zijn van het product. 

RUILEN

Wil je het product ruilen voor een andere maat of kleur? Ook dat is geen probleem bij ons.

Na ontvangst van je retour zullen wij je order direct in behandeling nemen. Je product wordt kosteloos omgeruild! Je betaalt dus niet nog een keer verzendkosten :)

LET OP: Het is ivm hygiene niet mogelijk om ondergoed en/of oorbellen te retourneren.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box