Elke week nieuwe items | snelle verzending | achteraf betalen | 14 dagen bedenktijd

Verzenden, ruilen & retourneren

Verzenden

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden!

Heb jij je bestelling voor 16:00 uur besteld, dan heb je met een beetje geluk jouw bestelling de volgende dag al in huis. Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres. Onze bestellingen worden geleverd door DHL. Bestellingen op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend worden op maandag verzonden. 

Ruilen/ Retourneren

Dat is geen enkel probleem! Wij vragen je de artikelen binnen 14 dagen in originele verpakking terug te sturen. Wil je een artikel ruilen of heb je een beschadigd of verkeerd artikel ontvangen? Neem dan z.s.m. contact op met onze klantenservice: [email protected] of kijk op www.lostandfoundcollection.com.

Voorwaarden retour zendingen

1. Retourzendingen dienen binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn*
2. Vul het retourformulier formulier in. Noteer bij reden retour één of meerdere retourcodes**
3. Plaats het product in originele verpakking. Let op: een schoenendoos mag niet als verzendverpakking gebruikt worden, indien dit wel gebeurt zullen er extra kosten in rekening gebracht worden.
4. Voeg dit ingevulde retourformulier bij het pakket dat je retour gaat sturen.
5. Plak het retouradres op het pakket.
6. Geef het retourpakket af bij een DHL/Post-NL punt bij jou in de buurt. LET OP: wij adviseren het pakket altijd met track&trace code te versturen. Bewaar het bewijs goed tot jouw retour volledig is verwerkt. Kosten voor het retourneren zijn voor de koper.
7. Zodra jouw pakket bij ons retour is gekomen ontvang je een automatische email. Binnen 7 dagen na deze email wordt jouw retour/omruiling verwerkt.
8. Indien je gekozen hebt voor achteraf betalen, ontvang je een aangepaste factuur.
 
* Artikelen die gedragen/gewassen zijn of met make-up vlekken worden niet retour genomen.
** Ruilen? Indien je een item wilt ruilen, geef dit dan duidelijk aan op het retourformulier. Let op: ruilen is alleen mogelijk indien op voorraad en als het om hetzelfde product gaat.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »