Veelgestelde vragen

 

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb? ★
Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 23.30 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen die gedaan worden op zaterdag en zondag voor 23.30 uur, worden op zondag verzonden. Onze pakketten worden door DHL verzonden. 

★ Hoe volg ik mijn bestelling? ★
Na verzending van jouw pakket krijg je dezelfde avond een T&T code van DHL via het opgegeven e-mailadres. Met deze code kun je exact zien wanneer het pakket bij je word aangeboden. Ben je niet thuis op het bezorgmoment? Dan kun je na de eerste bezorgpoging online je bezorgtijd/adres wijzigen.

★ Wat zijn de verzendkosten? ★
Wij verzenden onze pakketten via DHL. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 en voor Belgie €8,95. 

★ Kan ik mijn bestelling wijzigen? ★
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk je order te wijzigen of producten toe te voegen. Wij nemen je order namelijk direct in behandeling. We raden je aan een nieuwe bestelling te plaatsen en ons een mail te sturen.

★ Heb ik garantie? ★ 
Op alle artikelen heb je een garantietermijn van 30 kalenderdagen. Gaat er in deze periode iets kapot aan je product of treedt er een defect op? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Wij geven geen garantie op:
- knopen
- wassen
- ritsen
- pailletten/steentjes
- slijtage
- (binnen)voeringen
- sluitingen

★ Ik heb het verkeerde product ontvangen, wat nu? ★

Wat vervelend! Maar geen zorgen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice zodat we een afspraak kunnen maken om je pakket op te komen halen.

★ Welke regels gelden er bij afprijzingen? ★
Wanneer je een item hebt besteld en deze later word afgeprijsd, kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen. Dit geldt ook voor het gebruik van kortingscodes; bij het vergeten van de code invoeren kan deze niet met terugwerkende kracht verrekend worden. 

★ Kan ik meerdere kortingscodes tegelijk gebruiken? ★
Dit is helaas niet mogelijk. Per bestelling kun je 1 tegoedcode gebruiken.