Oulet prijzen | nieuwe items elke maand | no returns

Veelgestelde vragen

 

- Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling in huis heb? 
Alle bestellingen worden binnen 1-6 dagen verstuurd. 

- Hoe volg ik mijn bestelling? 
Na verzending van jouw pakket krijg je een track & trace code van DHL via je opgegeven e-mailadres. Met deze code kun je exact zien wanneer het pakket bij je wordt aangeboden. 

- Wat zijn de verzendkosten? 
Wij verzenden onze pakketten via DHL. De verzendkosten binnen Nederland bedragen €4,95 en voor België €8,95. Je kan je pakket ook bij ons ophalen. Stuur ons hiervoor een bericht. 

- Kan ik mijn bestelling wijzigen? 
Na het plaatsen van je bestelling is het helaas niet meer mogelijk je order te wijzigen of producten toe te voegen. Als je ons een berichtje stuurt, kunnen we nog aanpassingen doen als het pakket nog niet verzonden is. 

- Heb ik garantie? 
Op alle artikelen heb je een garantietermijn van 30 kalenderdagen. Gaat er in deze periode iets kapot aan je product of treedt er een defect op? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Wij geven geen garantie op:
- knopen
- wassen
- ritsen
- pailletten/steentjes
- slijtage
- (binnen)voeringen
- sluitingen

- Ik heb het verkeerde product ontvangen, wat nu? 

Wat vervelend! Maar geen zorgen. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice zodat we een afspraak kunnen maken om je pakket op te komen halen.

- Welke regels gelden er bij sale? 
Wanneer je een item hebt besteld en deze later word afgeprijsd, kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen. Dit geldt ook voor het gebruik van kortingscodes; bij het vergeten van de code invoeren kan deze niet met terugwerkende kracht verrekend worden. 

- Kan ik meerdere kortingscodes tegelijk gebruiken? 
Dit is helaas niet mogelijk. Per bestelling kun je 1 tegoedcode gebruiken.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »